Полиране на фарове или кола маска: Каква е разликата

Полиране на фарове идва преди кола маска, а не обратното. Полирането включва използването на продукти, съдържащи абразиви, за да се изравнят несъвършенствата. Това гарантира, че няма да се запечата замърсители, след като се нанесе восък.

Но какво се буферира, може да попитате. Това идва преди полирането. Може би оттам идва объркването. Детайлистите поставят малко восък върху главата на буфера, за да улеснят процеса и да предотвратят повреда на повърхността на автомобила. Може би това е причината някои хора да мислят, че кола маската идва преди полирането.

Как да полирате фаровете си

Няма универсален метод за полиране на автомобили. Вашето ценно притежание се състои от различни материали, които изискват различни техники за полиране. Всеки материал се нуждае от специален продукт, който да разкрие красотата му и да засили блясъка му.

Хромните повърхности например трябва първо да бъдат изследвани, за да се установи дали е истински хром, покрит, боядисан или покрит. Трябва да се почисти старателно. Използвайте шайба под налягане, за да се отървете от прах от спирачките, бъгове, катран и други замърсители, ако почиствате хромирани колела. Като алтернатива можете да го почистите с пара. Полиране, полиране и восък за най -добри резултати.

Площите от алуминий могат да изглеждат скучни с течение на времето. Ето защо тя трябва да се полира и блести редовно. Само предпазна мярка: алуминият е по -мек от хрома, така че е необходимо допълнително внимание при детайлизирането му.

Пластмасовите повърхности се почистват и поддържат по -лесно. Но подобно на други материали, пластмасите могат да изглеждат скучни и безжизнени във времето, особено ако са били пренебрегнати. Трябва да го почистите старателно, да полирате с паста за зъби или продукти, специално създадени за пластмаси.

Полирането с електрически буфер следва същия процес. Но не забравяйте да използвате правилно полиращия автомобил, за да избегнете повреди по боята на колата си.

За най -добри резултати, защо не насрочите среща с нас тук, в Polirane.net.

Всички наши техници са обучени във всички аспекти на Полиране на фарове, включително полиране на автомобили. Опитайте нашата президентска услуга за подробни данни сега!

You May Also Like