Кои платформени везни за с най-голяма точност

Платформени везни

Всеки, който се занимава с бизнес, свързан с измерване на товари, знае колко е важно уредите за тази цел да бъдат оптимални за съответните тежести и лесни за ползване. За целите на измерването на големи товари, се използват платформени везни. Те могат да бъдат електронни, работещи с акумулаторна батерия в продължение на много часове. За да може работата да спори, е важно всичко да бъде точно и да се случва по лек и плавен начин. Кои платформени везни измерват с абсолютна точност? В каталога на платформени везни на Desis.bg можете да намерите предложения от водещите производители на пазара. Утвърдени в сферата от 2005 г. Като представител на ETS Elektronik Tartı Sistemleri, ДЕСИС Интернейшънъл предлага пълния набор от възможности за измерване на различни товари.

Така, освен платформени везни, в богатия каталог ще намерите и кранови везни. Както и различни видове кантари, според нуждите. За производството на платформените везни, се използва специален робот, извършващ заварките и огъването на стоманата с точност до милиметъра. Освен това, се използва и машина за прахово боядисване и изпичане на боята. С това се придава завършен вид на здравата конструкция. След изработването на везните, специализиран в екип се грижи за тяхното проектиране и тестване за съответните цели, за които са предназначени, което включва калибриране и проверки, необходими за да се покрият и най-високите стандарти.

Платформените везни, предлагани от Desis.bg, са със сертификат за качество ISO9001:2015, както и сертификат за стандартизация – NMI. Всички платформени везни са с безплатна ограда, която може да се монтира върху самата платформа и с подвижен индикатор с високо качество на конструкцията. Индикаторът на везните е с акумулаторна батерия, работеща 72 часа в работен режим и 200 часа в режим на готовност. Освен това везните са снабдени и с интерфейс, за да могат да се свързват към лаптоп или принтер, което значително улеснява целия работен процес. Вижте повече в предложенията на висококачествените везни от Desis.bg и преценете сами.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *