Контейнерите за строителни отпадъци

За какво служат контейнерите за строителни отпадъци

Контейнерите за строителни отпадъции е редно да отговарят на изискванията на европейския стандарт EM 840-3.

Вие можете да получите безплатна  консултация със специалистите на нашата фирма и да се договорите за количеството отстранени строителни отпадъци и разходите. Тогава извозването на строителните отпадъци ще става без никакви наслагвания.

Всяко строителство и ремонти са придружени от появата на стотици килограми боклук.

За отстраняването му е подходящо да поръчате контейнер за строителни отпадъци с обем 8 и 12 кубически метра. Това може да е нашата компания. Обадете ни се и поръчайте сега. Телефон за контакт: 0897/897 266.

Контейнери под наем – ЕТ Мартела, адресът ни е: София, жк. Дружба 1, бл. 44, .вх. А, ап. 2.

8 куб бункер е подходящ за довършителни работи. Голям контейнер ще бъде полезен при изграждането на жилищна сграда или индустриална сграда, по време на демонтажни работи. Това ще спести пари и време за броя пътувания до разтоварващия пункт.

Какви строителни отпадъци можете да извозите:

Ако поръчате контейнер за строителни отпадъци, Вие можете да рециклирате:

-счупване на тухли;

-гипсова отливка;

-отломки от бетон, стоманобетон;

-дървесни отпадъци;

-части от мек покрив;

-грундиране;

-други видове отпадъци, събрани при демонтажа и строителството.

Как протича процесът на събиране на боклука

Наемането на контейнер за извозване на строителни отпадъци в големия град включва инсталиране на подходящия контейнер на мястото на клиента. Веднага след като е пълен с отпадъци, пристига специално превозно средство и натоварва и извозва пълния контейнер със строителни отпадъци. Събирането на строителния отпадък може да се извършва еднократно или редовно. Това условие се обсъжда отделно с клиента.

Разходи за услугата по извозване на строителните отпадъци

Такава услуга е най-добрият метод за почистване на обект от всички ненужни. Кошът за строителни отпадъци е лесен за използване. Не е нужно да отделяте няколко часа за товарене на самосвала.

Цените зависят от обема на резервоара. Колкото повече капацитет, толкова по-висока е сумата, посочена в чека. Точната цена можете да разберете от нас.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *