Многообразие от видове гаражни врати – да ги разгледаме

Сред разнообразието от видове гаражни врати могат да се разграничат 5 основни модерни типа, всеки от които има свои предимства. Те са оборудвани с различни системи за управление, различават се по дизайн и експлоатационни свойства и наличието на автоматизация.

Многообразие от видове гаражни врати

Ние, фирма  „Логел“ ООД, ул. „Българска легия“ 41А, София, телефон: (02) 489 4919

Разполагаме с обучен, опитен и квалифициран персонал, гарантиращ професионално и ефективно изпълнение на всички свои задължения. За поддържане високо ниво на своята професионална, търговска и техническа квалификация, екипът на фирмата ежегодно преминава квалификационни курсове по договореност с нашите чуждестранни партньори.

Класически дизайн на гаражна врата –  люлка

Моделите за люлеене се състоят от 1 или 2 листа, които са закачени към страничните повърхности на отвора или към специални опори (странични стълбове). Те се отварят навътре или навън. Когато са направени в платното, можете да оборудвате допълнителна врата за лесен достъп до гаража.

Модели с откат

Плъзгащите се панели са надеждни и лесни за използване. Производителите ги оборудват с електрическо задвижване и за да ги отворите, не е нужно да напускате колата. Листът от стомана или алуминий се премества с ролки отстрани, което не изисква допълнително пространство пред сградата. Системата е подходяща за отвори с всякакви размери, без ограничения по височина и ширина.

Тип повдигане и завъртане

При отваряне на моделите за повдигане и завъртане платното се издига и едновременно се върти, заемайки позиция под тавана. Изработен е от плътна ламарина и се предлага в различни стилове; възможностите за декорирането му са безкрайни. Тези модели са надеждни, защитени от взлом и са лесни за използване благодарение на електрическото задвижване. За да ги инсталирате, трябва да осигурите свободно пространство под тавана.

Секционни гаражни врати

Такива модели се състоят от метални панели (секции), свързани помежду си. За отварянето им се използва и люлеещ се повдигащ механизъм. Те са подходящи за всички видове отвори, спестяват място пред гаража и не са блокирани от преспи от сняг. Възможен е контрол чрез автоматизация. Друго предимство е доброто запечатване. Металният профил с пълнеж от полиуретанова пяна и гумени уплътнения спомагат за поддържане на зададената температура за отопляеми гаражни пространства.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *